Scroll to top

Hej, mitt namn är

Ida Seidemar

Digital marknadskoordinator

KREATIV- STRATEGISK- OPERATIV- DIGITAL STRATEG

Jag är en kreativ själ med ett sinne för foto och video. Mina starka sidor är bla. känsla för färg, form och design kombinerat med idérikedom. Strategiskt tänk inom social mediamarknadsföring, betald marknadsföring och sökmotormarknadsföring. Som person är jag ansvarstagande, serviceinriktad och mån om att alltid prestera.

Jag Inspireras av möjligheter och drivs av meningsfullhet!

 

Sociala medier

Strategisk och operativ konsult

Jag coachar och ger dig inspiration som utvecklar din digitala närvaro. Räcker inte tiden till arbetar jag gärna operativt i era sociala kanaler.

Digital marknadsföring

med fokus på kunden

Digital marknadsföring handlar inte bara om att synas hela tiden utan konsten att attrahera rätt målgrupp med rätt budskap i rätt tid.

Content marketing

Kreativa ideèr

``Think outside the box`` och skapa målgruppsanpassat innehåll och lär dig engagera och behålla en långvarig kund. Rikta ditt flöde med kreativitet!

Strategi och planering

De bästa kreativa lösningarna

Strategi och taktik? Att styra mot långsiktiga mål är viktigt för att kunna avancera och arbeta fram ett framgångsrikt varumärke.

Min erfarenhet

Utbildad digital marknadskoordinator vid Nässjö akademin. Studerat kurser som:

SEO, SEM, SMM, affärsutveckling, digital kommunikation, projektledning med mera. Brinner för digital marknadsföring i alla dess former men har ett extra öga för sociala medier, sökmotorsoptimering och annonsering via sökmotorer och sociala medier.

Här nedan ser ni ett axplock av de tidigare erfarenheter jag har.

  • Bergeforsens Flis AB

    Arbetat med att byta plattform och byggt upp en enkel hemsida i wordpress. Strategiskt bollplank.

  • Din Webbstrateg

    Arbetat tidigare som operativ digital marknadskoordinator, digital strateg. Arbetade med flera olika digitala utvecklingsprojekt i varierande utsträckning för varierande branscher. Men är framförallt specialiserad inom sociala medier och betald marknadsföring. SMM, SEO & SEM.

  • Föreläsningar & utbildning

    Kundanpassade utbildningar inom Sociala medier, sökmotorsmarknadsföring. Föreläst vid Nässjöakademin vid de aktuella utbildningarna Teknisk försäljare, E-handels logistiker och Nyföretagarcentrum.

Mina främsta kompetenser

Inom den digitala världen finns det flera områden att studera och tyvärr kan man inte vara proffs på allt men bredden utav de kunskaper jag besitter skapar en helhet kring digitaliseringens alla möjligheter för att nå framgång.

Sociala medier

0%

Digital marknadsföring

0%

Sökmotorsmarknadsföring

0%

Sökmotoroptimering

0%

Utbildning & föreläsning

0%

Content marketing

0%